Over ons

Het bureau

PHY interior design ontwerpt en voert projecten uit in de particuliere en zakelijke markt. Natuurlijk luisteren wij nauwkeurig naar de wensen van opdrachtgevers en leven wij ons in, in de context waarbinnen het interieur gebruikt wordt. Maar er speelt ook een ander aspect een belangrijke rol. Van nature ervaren we allemaal dat creaties op basis van bepaalde verhoudingen ons om onverklaarbare reden het meest aanspreken. De methode om deze verhouding te bepalen heet “de gulden snede”. Door het zien en kunnen toepassen van deze verhouding in combinatie met een consequente detaillering voelt een interieur op natuurlijke wijze goed aan. Dat is precies de kracht van onze ontwerpen. De perfecte balans tussen de grote lijnen op het niveau van de verhoudingen, aangevuld met details die het ontwerp identiteit geven. Uiteraard de identiteit die aansluit bij de wensen en gebruikersdoelstellingen.

Dankzij een groot netwerk waarover PHY beschikt kunnen we ook voor de realisatie van een ontwerp zorgdragen. Door het ontwerp en de realisatie integraal te benaderen voorkomen we afstemmingproblemen en onnodige problemen voor onze opdrachtgevers.

Over Yvenca

Ik ben Yvenca Tindal, oprichter van PHY interior design. Als gedreven interieur designer met veel passie voor het vak creëer ik graag unieke interieurs. Na 2 studies en cum laude afgestudeerd te zijn aan de opleiding professionele bachelor interior design & architecture werk ik voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Tijdens mijn studies heb ik vooral de focus gelegd op de zoektocht naar wie ik ben als ontwerper en op welke manier ik mijzelf kan onderscheiden van andere. Dit heeft geresulteerd in een geheel eigen aanpak en stijl. Verhouding en consequente detaillering spelen daarin een belangrijke rol.

De identiteit van een Interieur moet naadloos aansluiten bij de persoonlijkheid van de gebruiker en de gebruiksdoelstellingen. Persoonlijk contact is daarom een onmisbare eerste stap van een ontwerpproces.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin wij elkaar beter leren kennen!